FOR ALL AGES

20+ Fortnite Trivia Questions (And Answers) For Epic Gamers

'Fortnite' is the most popular game in the world.

We are amazed by the popular video game 'Fortnite', aren't you too?

'Fortnite' was released in the year 2017 by game developing company Epic Games. Since it's commencement, 'Fortnite' has been loved by gamers across the world. It is a battle game and is free to play.

The game 'Fortnite' has gained immense popularity throughout the world with its games released every season. With cool and interesting characters bought by V Bucks, a gift card system was introduced by Epic Games. This helped gamers across the world to be fond of 'Fortnite'. It has helped the developer, Epic Games, win awards and accolades for their innovation and contribution to the gaming world. We have compiled below the quiz for the popular 'Fortnite' trivia game to assess your understanding and gameplay. We are sure these 'Fortnite' quiz questions will not only help you recall your game better but also make you a pro gamer. Are you ready to rock the OG 'Fortnite' Quiz? If you liked our 'Fortnite' battle royale quiz, do check out our other cool game quizzes on 'Avengers' trivia and 'League of Legends' trivia.

So, what are we waiting for? Let's rush to win the 'Fortnite' test below.

'Fortnite' Houseparty Trivia:

Houseparty is a face-to-face social networking mobile application. It allows video calls or face-to-face meetings on its platform. 'Fortnite' was introduced to the app as under the "Games" section to play for free. The collaboration helped 'Fortnite' to rise as a well loved games app to an even bigger audience, if that was even possible. We have listed below some easy 'Fortnite' trivia quiz for you play with your part-time gamer friends, you'll definitely know all the answers so it's time to show off!

1. Question: What is the name of the centre of the island?

Answer: Eye land.

2. Question: How many people start in a 'Fortnite' battle?

Answer: 100.

3. Question: How many people finish in a 'Fortnite' battle?

Answer: The Last Man Standing.

4. Question: What natural phenomenon forces the players to come closer to each other?

Answer: Storm.

5. Question: What did 'Fortnite' Battle Royale win at the Golden Joystick Awards in 2019?

Answer: eSports Game of the Year.

'Fortnite' Locations Quiz Trivia:

Playing a video game with your friends is one of the most fun ways to hang out.

With every new season and version in the game, 'Fortnite' introduced a new location for its players. If you were good at guessing and remembering the locations, we guess you will rock this 'Fortnite' map quiz too. We've collected all the hardest 'Fortnite' questions and answers about locations, some guess the 'Fortnite' location questions, like 'Fortnite' trivia maps, into the ultimate 'Fortnite' location quiz. Let's see how well you played the game and remember where you were in the games.

6. Question: The shark is located on the southern point of the main island. True or False?

Answer: False.

7. Question: What is special about the island in Season 3?

Answer: There is water everywhere.

8. Question: In which part of the island would you find the Authority?

Answer: In the centre.

9. Question: In which season has Mega Mall replaced the Retail Row?

Answer: Season 9.

10. Question: Name the location where you would find Groto and Agent Brutus on the map.

Answer: H5.

Guess The 'Fortnite' Character Trivia

Yes, you rocked the 'Fortnite' quiz maps. But, can you do the 'Fortnite' character quiz? Epic Games, the developers of 'Fortnite', introduced lovable characters and skins to the game's recent releases. And we all loved them. Some of the skins were free while others had to be bought with V Bucks. Also, some skins could be personalized. Our 'Fortnite' Emote Quiz will reveal if you were made for the game or not. Let's know how true of a gamer you are with the 'Fortnite' guessing games below:

11. Question: Name the character shaped like a banana.

Answer: Peely.

12. Question: Whose special power is Toon Blast!?

Answer: TNTina.

13. Question: What is the name of the skin that includes a shark costume?

Answer: Chomp, Sr.

14. Question: How many Fornite skins are present?

Answer: Over 160.

15. Question: What is the phone booth used for?

Answer: To disguise oneself.

Hardest 'Fortnite' Quiz Trivia

We're addicted to Fornite.

We are at the final round, champ! It is the impossible 'Fortnite' quiz round, the hardest questions about 'Fortnite'. This ultimate 'Fortnite' quiz will assess if you are a pro in the 'Fortnite' games or not. This hard 'Fortnite' quiz will help you know what level of a gamer you are. Pro gamers, are you ready to guess the 'Fortnite' quiz answers and win?

16. Question: At the end of Season 2, there were three 'Top Secret' folders for Lynx, Midas, and ___.

Answer: Jules.

17. Question: Name the season where the volcano was changed into a pressure plant?

Answer: Season 9.

18. Question: In which season did Epic Games introduce pets and music to 'Fortnite'?

Answer: Season 8.

19. Question: In which Season was the All Terrain Kart added?

Answer: Season 5.

20. Question: How many seasons of 'Fortnite' have been available so far?

Answer: Ten.

We hope you and your gamer friends enjoyed this quiz, if you didn't get them all maybe you just need to play some more 'Fortnite'! Here, at Kidadl, we have carefully created lots of interesting family-friendly trivia for everyone to enjoy! If you liked our suggestions for 'Fortnite' trivia questions (and answers) then why not look at Superhero trivia and 'The Simpsons' trivia.

Author

Written By

Kidadl Team

The Kidadl Team is made up of people from different walks of life, from different families and backgrounds, each with unique experiences and nuggets of wisdom to share with you. From lino cutting to surfing to children’s mental health, their hobbies and interests range far and wide. They are passionate about turning your everyday moments into memories and bringing you inspiring ideas to have fun with your family.

Share this article

FACEBOOK

TWITTER

COPY LINK

Subscribe_Hero
Get The Kidadl Newsletter
1,000 of inspirational ideas direct to your inbox for things to do with your kids.

By joining Kidadl you agree to Kidadl’s Terms of Use and Privacy Policy and consent to receiving marketing communications from Kidadl.